Les Amazones D'Afrique naar TivoliVredenburg

Les Amazones D'Afrique
Les Amazones D'Afrique naar TivoliVredenburg
Door MichaelaHendriksen op 17 januari 2019 - 12:12 Op maandag 6 mei komt Les Amazones D'Afrique naar TivoliVredenburg te Utrecht. Daarnaast staan ze ook op het affiche van het driedaagse festival Here Comes The Summer, dat plaats vindt van 3 tot 5 mei op Vlieland.

Het West-Afrikaanse all-female collectief Les Amazones d’Afrique klinkt als de soundtrack van een grote Afrikaanse stad: blues, funk, dance, dub en afrobeat vormen de basis voor hun krachtige stemmen. De dames brengen een goede boodschap mee met hun muziek en zetten zich in voor vrouwenrechten.

Tickets voor Les Amazones d’Afrique in TivoliVredenburg zijn hier verkrijgbaar. Op zaterdag 19 januari om 10:00 's ochtends start de kaartverkoop.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Les Amazones d’Afrique in TivoliVredenburg.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fata Boom

HEDON, MERLEYN, ALTSTADT EN SIMPLON VOOR FATA BOOMEind mei gaat Fata Boom op tour door Nederland. Het trio zal vier shows...

De Vrienden van Amstel Live news

THOMAS ACDA OOK NAAR VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE 2019 Op de valreep is er nog een nieuwe naam bevestigd voor Vrienden van Amstel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.