Live en Guus Meeuwis naar Royal Park Live in Paleis Soestdijk

Live
Live en Guus Meeuwis naar Royal Park Live in Paleis Soestdijk
Door MichaelaHendriksen op 17 januari 2019 - 10:44 Aankomende zomer komen ook Guus Meeuwis en Live naar Paleis Soestdijk. Eerder werd al bekend dat Gregory Porter er optreedt.

De shows vinden plaats in het kader van de concertreeks Royal Park Live. Guus Meeuwis geeft op 5 juli een concert, terwijl Live op 7 juli staat geprogrammeerd. Het concert van de Amerikaanse jazz-zanger Gregory Porter op 6 juli is inmiddels uitverkocht.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het vierde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt in het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Van Morrison, Damien Rice, Sting, BLØF en Racoon uitverkochte concerten.

De shows:
05-07-2019 - Guus Meeuwis - Royal Park Live (tickets
06-07-2019 - Gregory Porter - Royal Park Live (uitverkocht)
07-07-2019 - Live - Royal Park Live (tickets)

Tickets voor Guus Meeuwis en Live in Paleis Soestdijk gaan op maandag 21 januari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop. Tickets voor Guus Meeuwis zijn verkrijgbaar vanaf €38.95. Voor het concert van Live betaal je iets meer, vanaf €51.95 kun je een kaartje kopen.

Foto: Live op Bospop door René ObdeijnKuenta

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR KUENTA IN PATRONAAT KUENTA (voorheen Kuenta i Tambu) gaat dit voorjaar op clubtour en komt op 1...

De Vrienden van Amstel Live news

START KAARTVERKOOP DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! 2020 Volgend jaar vindt alweer de 22ste editie van De Vrienden van Amstel Live!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.