Alain Clark naar TivoliVredenburg, Muziekgebouw Eindhoven en De Oosterpoort

Alain Clark
Alain Clark naar TivoliVredenburg, Muziekgebouw Eindhoven en De Oosterpoort
Door MichaelaHendriksen op 09 januari 2019 - 14:53 Naar aanleiding van zijn uitverkochte voorstelling op 25 januari in Carré heeft Alain Clark besloten om nog drie extra shows in het theater te geven. Op 4 mei staat Alain Clark in TivoliVredenburg, 17 mei in Muziekgebouw Eindhoven en tenslotte op 23 mei in De Oosterpoort in Groningen.

De shows staan in het teken van Clark's nieuwe album 'Sunday Afternoon', dat begin dit jaar zal verschijnen. Je kunt Alain Clark natuurlijk kennen van hits als 'Father & Friend', 'Blow me Away' en 'Back in my World'. In de afgelopen jaren heeft Clark al op festivals gestaan als Dutch Valley, Wantijpop, Sea Bottom Jazz festival en Zwarte Cross.

De shows:
25-01-2019 - Carré te Amsterdam (uitverkocht)
04-05-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)
17-05-2019 - Muziekgebouw te Eindhoven (tickets)
23-05-2019 - De Oosterpoort te Groningen (tickets)

Tickets voor de shows van Alain Clark gaan op vrijdag 11 januari om 10:00 in de voorverkoop. Rond de 25.70 en 28 euro kun je al een kaartje kopen.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor TivoliVredenburg, Muziekgebouw Eindhoven en De Oosterpoort.
3J's

SUGAR FACTORY SHOWS VAN BLOOD RED SHOES EN 3J'S...Het Amsterdamse poppodium Sugar Factory liet onlangs in een verklaring...

golden earring

GOLDEN EARRING OOK NAAR DE OOSTERPOORT De Haagse rockband Golden Earring komt op 31 oktober naar De Oosterpoort te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.