Golden Earring in 2019 voor de zevende keer naar Ahoy

golden earring
Golden Earring in 2019 voor de zevende keer naar Ahoy
Door RobZ op 04 januari 2019 - 16:53 De Haagse rockband Golden Earring gaf in 2010, 2008, 2006, 1983, 1979 en 1976 al concerten in de Rotterdamse Ahoy en daar komt er in 2019 eentje bij. Op zaterdag 16 november 2019 staan Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk namelijk in Ahoy op de planken.

Voor komend festivalseizoen zijn ze al bevestigd voor Hello Festival, Concert at Sea en Indian Summer Festival. In een interview liet Jan Smeets van Pinkpop bovendien bezig te zijn om Golden Earring te laten spelen op de vijftigste editie van Pinkpop. Hier vind je een overzicht van alle concerten en festivaloptredens die er voor Golden Earring in de planning staan.

De kaartverkoop voor Golden Earring in Ahoy start vrijdag 18 januari om 10:00 uur 's ochtends. Een kaartje kost je tussen de 45 en 56 euro. Via deze link koop je ook tickets voor Golden Earring in Ahoy. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier kunnen we voor zorgen. Via deze link stel je een ticketreminder in.

Golden Earring werd in 1961 opgericht en is hiermee samen met de Bintangs de oudste nog bestaande rockband van Nederland en een van de langst bestaande bands te wereld. Golden Earring maakte wereldhits 'Radar Love', 'Twilight Zone' en 'When the Lady Smiles'. Wereldwijd verkocht de band miljoenen albums.

Zo zag het optreden van Golden Earring in Ahoy er in 2016 uit:


Van Dik Hout

VAN DIK HOUT VIERT 25-JARIG JUBILEUM MET VIERTAL...Het is in 2019 25 jaar geleden dat Nederpopband Van Dik Hout doorbrak. In...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) VOOR HET AANKOMENDE... Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.