Hey Alex levert muzieknieuws over internationale artiesten

P!NK
Hey Alex levert muzieknieuws over internationale artiesten
Door sjoertb op 17 december 2018 - 14:40 Het muziekplatform Hey Alex is in de afgelopen zomer gelanceerd. De nieuwssite heeft als doel om zo goed mogelijk verslag te doen van aankondigingen.

Rondom bekende artiesten als P!NK, Tayler Swift, Phil Collins, Drake en Cher zul je er interviews en discussies, achtergrondinformatie en anekdotes vinden. Ook worden nieuwe releases in de gaten gehouden naast de concerten en festivals.

Achter Hey Alex zit een gepassioneerde redactie. Het team onderzoekt nieuwe feiten die naar buiten komen en probeert het nieuws zo onpartijdig mogelijk te rapporteren.

De site is in augustus 2018 opgericht en heeft als kernwaarden een goed gevoel voor kwaliteit en relevantie. Ethiek en journalistieke integriteit is waar het om draait binnen het team van Hey Alex.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Marco Borsato news

VIERDE CONCERT VAN MARCO BORSATO IN DE KUIP...De concerten van Marco Borsato in De Kuip op woensdag 29 mei, zaterdag 1...

Ariana Grande

ARIANA GRANDE MET SWEETENER WORLD TOUR LANGS ZIGGO... Ariana Grande gaat volgend jaar Europa door met haar ‘Sweetener World...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.