Cher naar Ziggo Dome en Sportpaleis in 2019

Cher
Cher naar Ziggo Dome en Sportpaleis in 2019
Door MichaelaHendriksen op 11 december 2018 - 10:29 Cher komt naar Nederland en België met haar 'Here We Go Again Tour'. Op zaterdag 28 september staat de zangeres op de planken van Sportpaleis te Antwerpen en op maandag 30 september is ze te zien in Ziggo Dome te Amsterdam. De Amerikaanse zangeres was in 2004 voor het laatst te zien in Nederland met een show in Ahoy. Nu, 15 jaar later komt de zangeres weer terug naar Europa.

De tour staat in het teken van haar meest recente album 'Dancing Queen', waaronder hits als 'Mamma Mia', 'Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)' en 'SOS' te vinden zijn. Ook zullen haar klassiekers als 'Believe' en 'If I Could Turn Back Time' niet vergeten worden.

De concerten:
28-09-2019 - Sportpaleis te Antwerpen (tickets)
30-09-2019 - Ziggo Dome te Amsterdam (tickets)

Kaarten voor de show in Sportpaleis gaan op vrijdag 14 december om 09.00 uur in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar vanaf €50.90. Een uur later start ook de voorverkoop voor het optreden in Ziggo Dome. Kaarten voor die show zijn verkrijgbaar vanaf €88.48.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Cher in Sportpaleis en Ziggo Dome.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

YOUTUBE-HIT THE PIANO GUYS NAAR AFAS LIVEOp woensdag 5 juni 2019 komt de Amerikaanse groep The Piano Guys naar...

Beth Hart

BETH HART MET TWEE VERSCHILLENDE SHOWS NAAR AFAS LIVE Zojuist is bekendgemaakt dat Beth Hart naar de AFAS Live komt volgend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.