Poppodium Doornroosje komt met kookboek 'Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce?'

Can i have some of your famous hot sauce
Poppodium Doornroosje komt met kookboek 'Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce?'
deel via whatsapp
Door op Poppodium Doornroosje bestaat 50 jaar. Dit wordt gevierd met onder andere een kookboek. Dat je in Doornroosje als artiest culinair tot in de puntjes verwend wordt, is voor tourende bands en DJ's geen geheim.

In het kookboek 'Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce?' van Doornroosje's eigen chef Nienke van Hunen staan naast haar overheerlijke recepten, ook prachtige verhalen van genietende artiesten door journalist Tefke van Dijk.

Het kookboek kan al besteld worden via de website van Doornroosje en wordt verzonden vanaf 21 december. Precies op tijd voor onder de Kerstboom. Het Doornroosje kookboek kost 25 euro.

'Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce?' is een muzikaal kookboek om van te smullen. De titel is ontleend aan de inmiddels gevleugelde vraag van Tom Araya, zanger van Slayer. Hij wilde ook wat van die heerlijke huisgemaakte sambal meenemen voor de rest zijn tour.deel via whatsapp
Jamiroquai

VORST NATIONAAL VOOR JAMIROQUAIOp donderdag 30 mei komt niemand minder dan Jamiroquai naar de Vorst...

Luxor Live

ZANGER BUZZCOCKS OVERLEDEN 7 DAGEN VOOR CONCERT IN... Een week voor hij zou optreden in het Arnhemse poppodium Luxor Live is Pete...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS