Guus Meeuwis geeft concert in Philips Stadion voor kinderen

Guus Meeuwis
Guus Meeuwis geeft concert in Philips Stadion voor kinderen
Door sjoertb op 27 november 2018 - 16:15 Volgend jaar zal Guus Meeuwis een concert doen voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven. Dat heeft hij vandaag aangekondigd. Op woensdagmiddag 12 juni 2019 vindt het concert plaats.

Al veertien jaar op rij geeft de zanger zijn Groots met een zachte G-concerten in het stadion. Guus over de nieuwe junior-show: "Bij de zondagmiddagshow komen altijd al veel gezinnen met kinderen en dat vormde de inspiratie om een concert speciaal voor kinderen te geven. Met dit concert wil ik kinderen op een bijzondere manier hun allereerste stadionconcert laten beleven."

Tickets voor Groots met een zachte G Junior van Guus Meeuwis zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop start op woensdag 28 november om 9 uur 's ochtends.

Alle 'Groots Met Een Zachte G'-concerten 2019:
12-06-2019 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)
14-06-2019 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)
15-06-2019 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)
16-06-2019 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)Jethro Tull

JETHRO TULL VIERT JUBILEUM IN HEERLEN, HAARLEM EN... Jethro Tull gaat alweer vijftig jaar mee. Dit jaar begon de band met een...

festivalinfonieuwlogo

GEZOCHT: ALBUM-RECENSENTEN VOOR FESTIVALINFO &... Met een dertigtal enthousiaste recensenten schrijft ons veelzijdige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.