Lil' Kleine op de planken van Ziggo Dome

lil kleine
Lil' Kleine op de planken van Ziggo Dome
Door MichaelaHendriksen op 26 november 2018 - 16:26 Op zaterdag 11 mei komt Lil' Kleine naar Ziggo Dome te Amsterdam. De show staat in het teken van veel nieuwe muziek en niet eerder vertoonde optredens, zo zal zijn meest recente hit 'Verleden Tijd' ft Frenna voor het eerst live opgevoerd worden.

De Amsterdamse rapper zet met dit concert niet alleen een volgende stap in zijn stormachtige carrière, maar markeert daarnaast een mijlpaal voor de gehele hiphop/pop scene. Het is voor het eerst dat een Nederlandse rapartiest solo in de Ziggo Dome staat.

Op donderdag 29 november om 20.00 start de voorverkoop van Lil' Kleine in Ziggo Dome. Vanaf € 32.50 kun je al een ticket scoren. Via deze link koop je tickets voor Lil' Kleine in Ziggo Dome.

Naast de reguliere verkoop, kun je je nu al aanmelden voor de pre-sale één uur voorafgaand aan de reguliere kaartverkoop.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Lil' Kleine in Ziggo Dome



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lama's

DE LAMA'S IN 2019 TERUG IN ZIGGO DOMETijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer,...

Perron

CULTUURPODIUM PERRON IN ROTTERDAM WORDT HEROPEND Cultuurpodium Perron heropent permanent haar deuren. Toen het nieuws dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.