Afgelaste concert Liam Gallagher in Ziggo Dome doorgeschoven naar 2020

Liam Gallagher
Afgelaste concert Liam Gallagher in Ziggo Dome doorgeschoven naar 2020
Door rtheijssen op 09 november 2018 - 13:49 Het was al bekend dat de Europese tour van Liam Gallagher vanwege onvoorziene omstandigheden in zijn studioschema werd uitgesteld. Hij zou eerst op 23 november 2018 in de Ziggo Dome optreden. Vandaag wordt bekend dat fans behoorlijk wat geduld moeten hebben. De nieuwe datum die voor het concert Liam Gallagher geprikt is, is 7 februari 2020. Voor het tevens uitgestelde concert in Vorst Nationaal is nog geen nieuwe datum bekend.

Tickets die voor het originele concert zijn gekocht zijn ook geldig voor het nieuwe concert. Deze tickets kunnen ook geretourneerd worden via het contact formulier van Ticketmaster.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor het nieuwe concert van Liam Gallagher in de Ziggo Dome. Tickets kosten tussen de €49,50 en de €52,45. Bestel via deze link je tickets voor Liam Gallagher in de Ziggo Dome.






Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Oi Va Voi news

OI VA VOI VOLGEND JAAR TERUG NAAR NEDERLAND VOOR 5...De muziek van Oi Va Voi is een opwindende mix van klezmer, Oost-Europese...

Memphis Maniacs nieuw

MEMPHIS MANIACS HET LAND ROND MET 'MUSIC FOR THE... Memphis Maniacs zijn de Nederlandse Masters of the Mashups. Ze weten als geen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.