Tokio Hotel voor twee concerten naar Nederland

review: Tokio Hotel - 7/11 - 013 Tokio Hotel
Tokio Hotel voor twee concerten naar Nederland
Door RobZ op 29 oktober 2018 - 11:32 De Duitse elektropoprockband Tokio Hotel komt in het kader van hun 15-jarige jubileum voor twee shows naar Nederland. Op woensdag 15 mei staan ze in de Melkweg, Amsterdam en op donderdag 16 mei in Effenaar, Eindhoven. De shows zijn onderdeel van de 'Melancholic Paradise Tour’ en een vervolg op de succesvolle 'Dream Machine Tour 2017’. De band belooft een aantal verrassingen voor de fans zoals nieuwe muziek van het in 2019 te verschijnen album.

Tokio Hotel is de band rondom tweeling Tom en Bill Kaulitz en heeft meer dan tien miljoen platen verkocht, voor 500.000 man opgetreden bij de Eiffeltoren en platina behaald in meer dan 68 landen.

De kaartverkoop voor beide concerten start op dinsdag 6 november om 10:00 uur. Hier koop je tickets voor Tokio Hotel in de Melkweg en hier scoor je kaarten voor Tokio Hotel in de Effenaar. Een kaartje voor het concert in de Melkweg is net iets duurder dan dat in de Effenaar. In Amsterdam ben je 43,70 euro kwijt en in Eindhoven 40.

Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in de Melkweg en hier kan je een reminder instellen voor de show in Effenaar.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Balthazar

BALTHAZAR TERUG MET NIEUW ALBUM EN OPTREDENS IN AFAS...Goed nieuws voor fans van de Belgische band Balthazar . Bij Studio Brussel...

BonJovi

BON JOVI MET 'THIS HOUSE IS NOT FOR SALE' TOUR NAAR... Eindelijk het nieuws van Bon Jovi waar we al zo lang op zaten te wachten....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.