'P!nk volgend jaar naar Johan Cruijff Arena'

P!NK
'P!nk volgend jaar naar Johan Cruijff Arena'
Door RobZ op 15 oktober 2018 - 12:55 Ticketmaster lijkt van het weekend per ongeluk een groot concert verklapt te hebben. Alecia Beth Moore oftewel P!nk geeft op 16 juni 2019 een concert in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Hoewel de pagina inmiddels offline is, stond er op Ticketmaster te lezen dat er een pre-sale komt voor geregistreeerde 'Verified fans'. Via deze link vind je de pagina in de Google Cache.

Tot maandag 22 oktober was het mogelijk je te registreren als verified Pink fan. Het is dus aannemlijk dat de kaartverkoop hierna van start gaat. De show van P!NK in de Johan Cruijff Arena is onderdeel vande de Beautiful Trauma World Tour. Special guests zijn Vance Joy, KidCutUp en Bang Bang Romeo. We houden je op Podiuminfo vanzelfsprekend op de hoogte als het concert van P!NK officieel aangekondigd wordt.

P!NK was in 2013 voor het laatst in Nederland en België te zien. Toen stond ze in de Ziggo Dome en het Sportpaleis. In 2010 verzorgde P!NK shows op Pinkpop (what's in a name) en Rock Werchter.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



p!NK

P!NK NAAR ROCK WERCHTER EN JOHAN CRUIJFF ARENAGisteren konden we dankzij een te vroeg gepubliceerde pagina al melden dat...

Glennis Grace

AHOY ROTTERDAM VOOR GLENNIS GRACE Volgend jaar komt zangeres Glennis Grace op 6 september naar Ahoy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.