Snollebollekes met o.a. Gerard Joling, Paul Elstak en Vengaboys naar Gelredome

Snollebollekes
Snollebollekes met o.a. Gerard Joling, Paul Elstak en Vengaboys naar Gelredome
Door MichaelaHendriksen op 10 oktober 2018 - 11:21 Op zaterdag 30 maart organiseert de Nederlandse feestact Snollebollekes een concert in Gelredome te Arnhem. Tijdens de show zullen er onder meer gastoptredens zijn van DJ Paul Elstak, Mooi Wark, de Gebroeders Ko en Gerard Joling. De volledige programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Snollebollekes kan je kennen van hits als 'Links Rechts', 'Vrouwkes' en natuurlijk 'Springen Nondeju'. Het trio is opgericht door cabaretier Rob Kemps en DJ's Jurjen Goffers en Muaurice Huismans. Snollebollekes is op 7 december ook nog te zien op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Op zaterdag 13 oktober om 11.00 start de voorverkoop van de Snollebollekes op 30 maart in Gelredome. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €32.50. Via deze link koop je tickets voor de Snollebollekes in Gelredome.

Naast reguliere tickets zijn er tot 1 november in de 'Snollebollekes Mutsenweek' speciale tickets verkrijgbaar voor €25,-, bij aankoop van een ticket krijg je een gratis muts cadeau.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor de Snollebollekes in Gelredome
Giorgio Moroder1

ITALIAANSE DANCE-PIONIER GIORGIO MORODOR MET EERSTE...De naam Giorgio Morodor doet wellicht niet direct een belletje rinkelen,...

Melkweg nieuwe logo

ZUID-KOREAANSE BAND HYUKOH NAAR MELKWEG Op zaterdag 2 maart zal Hyukoh optreden in de Melkweg (MAX) . Inmiddels is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.