The Wonder Years geeft shows in Nederland en België (o.a Melkweg)

The Wonder Years
The Wonder Years geeft shows in Nederland en België (o.a Melkweg)
Door MichaelaHendriksen op 02 oktober 2018 - 12:07 The Wonder Years komt op vrijdag 1 februari naar Dynamo te Eindhoven. In hetzelfde weekend staat de band op zondag 3 februari op de planken van Kavka te Antwerpen. Daarnaast zijn de mannen van The Wonder Years op maandag 4 februari te zien in de Melkweg te Amsterdam. Dit jaar neemt de band Free Throw en The Winter Passing mee als support.

Onlangs bracht de band het nieuwe album 'Sister Cities' uit, deze zal te horen zijn tijdens de shows. Naast hun nieuwe album, zullen ook voorgangers 'No Closer to Heaven' en 'The Greatest Generation' gespeeld worden door de Amerikaanse band.

De tickets voor The Wonder Years op 3 februari in Kavka te Antwerpen en op 4 februari in Melkweg te Amsterdam gaan donderdag 4 oktober om 10.00 in de voorverkoop. Over de voorverkoop van The Wonder Years op 1 februari in Dynamo te Eindhoven is nog niks bekend.

Tickets voor The Wonder Years:
01-02-2019 - Dynamo te Eindhoven (tickets)
03-02-2019 - Kavka te Antwerpen (tickets)
04-02-2019 - Melkweg te Amsterdam (tickets)

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop start? Dat kan! Stel hier een reminder in voor The Wonder Years in Kavka en Melkweg.
013tilburgklein

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR THE SLACKERS IN 013De New Yorkse band The Slackers weet al sinds 1997 de juiste crossover te...

Birth of Joy

BIRTH OF JOY EN DEATH ALLEY NEMEN AFSCHEID IN PARADISO Twee Nederlandse bands stoppen er helaas mee: Birth of Joy en Death Alley...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.