Muse in 2019 naar Nijmegen

Muse
Muse in 2019 naar Nijmegen
Door RobZ op 28 september 2018 - 09:40 Er komt een nieuw Muse album aan getiteld 'Simulation Theory'. Dit zal in 2019 vergezeld gaan met een flinke Amerikaanse en Europese tournee. Via hun social media doet Muse al een tipje van de sluier hoe deze tour eruit gaat zien. Nederland komt in ieder geval aan de beurt, want Muse geeft aan een concert te geven in Nijmegen. Dan zal het hoogstwaarschijnlijk om een concert in het Goffertpark gaan. In 2010 speelde de band hier ook al, toen samen met Editors en Ghinzu. Zie hier ons verslag van destijds.



Informatie over de precieze datum van het concert van Muse in Nijmegen en de start van de voorverkoop is er nog niet, maar zoals je in de tweet kunt lezen: als je het nieuwe album van Muse pre-ordert, kan je gebruik maken van een pre-sale, zodat je zeker niet naast tickets grijpt.

Let op: Muse geeft aan dat er nog meer steden/locaties worden aangekondigd. Belgische fans hoeven dus niet te wanhopen. Misschien dat Rock Werchter of Werchter Boutique wel weer een oogje op Muse heeft laten vallen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eagles

THE EAGLES OP TOUR LANGS SPORTPALEIS EN ZIGGO DOME De Eagles – Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, samen met Vince Gill...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. METALLICA, ANOUK... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.