The Dandy Warhols komen met jubileumtour naar Paradiso en de Roma, Antwerpen

The Dandy Warhols
The Dandy Warhols komen met jubileumtour naar Paradiso en de Roma, Antwerpen
Door rtheijssen op 18 september 2018 - 10:51 De Amerikaanse band The Dandy Warhols bestaat 25 jaar en daarom is het tijd voor een feestje. In 2019 touren ze door Europa voor dit jubileum. The Dandy Warhols hebben vele stijlen gespeeld of we het nu hebben over hun alternatieve psychedelische periode of hun korte affaire met pop-funk. Tijdens de jubileumtour zullen ze het beste van al hun albums ter gehoren brengen.

Op 24 januari zijn The Dandy Warhols te zien in de Roma te Amsterdam en op 26 januari zijn The Dandy Warhols te zien in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam.

De Tickets voor The Dandy Warhols op 24 januari in de Roma zijn verkrijgbaar vanaf €26.00 (Via deze link koop je tickets voor the Dandy Warhols in de Roma te antwerpen)
De Tickets voor The Dandy Warhols op 26 januari in Paradiso zijn verkrijgbaar vanaf €28.37 (Via deze links koop je tickets voor The Dandy Warhols in Paradiso)

De voorverkoop voor deze concerten zal starten op vrijdag 21 september om 10:00.


The Australian Pink Floyd Show

KONINKLIJK CIRCUS VERWELKOMT THE AUSTRALIAN PINK...Al meer dan dertig jaar brengt de 10-koppige band van The Australian Pink...

TivoliVredenburg

TIVOLIVREDENBURG ONTVANGT JACOB BANKS Op zaterdag 24 november komt Jacob Banks voor een exclusieve Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.