AFAS Live voor rapper MHD

MHD news_groot
AFAS Live voor rapper MHD
Door Cartman91 op 17 september 2018 - 12:24 De Franse rapper en uitvinder van de afrotrap MHD kom begin volgend jaar naar Amsterdam toe voor een concert. Dit concert is onderdeel van zijn nieuwe tour ter gelegenheid van zijn album 19 die later deze week verschijnt. MHD zal op 19 januari in AFAS Live staan.

Hij timmert pas drie jaar aan de weg, maar heeft nu al een grote betekenis in de muziekwereld. Met zijn Guinese en Senagalese roots bedacht hij een nieuwe genre: afrotrap. Dit is een combinatie van (Franstalige) rap, afrobeat en trap. Inspiratie hiervoor deed hij op in Afrika bij artiesten als Koffi Olomide en Fally Ipupa. Op zijn debuutplaat bracht hij tevens een ode aan oud-voetballer Roger Milla.

Tickets voor het concert in Amsterdam gaan vanaf 21 september om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 35,84 euro (inclusief servicekosten).




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Thomas Azier

THOMAS AZIER MET NIEUWE EP NAAR O.A SUGAR FACTORY EN... Thomas Azier komt met zijn nieuwe show ‘Stray’ langs vier zalen in...

Hozier

HOZIER MET NIEUWE EP NAAR BELGIË EN NEDERLAND In 2016 stond Hozier nog in de Heineken Music Hall (nu Afas Live) en Vorst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.