Architects met Holy Hell Tour langs AFAS Live en Lotto Arena

Architects
Architects met Holy Hell Tour langs AFAS Live en Lotto Arena
Door MichaelaHendriksen op 12 september 2018 - 10:47 Op zaterdag 12 januari komt Architects met hun Holy Hell Tour naar de AFAS Live in Amsterdam. Een dag eerder op 11 januari zijn ze al te zien in de Lotto Arena te Antwerpen. De tour zal in het teken staan van hun nieuwe album ‘Holy Hell’ dat 9 november zal uitkomen. Als support acts neemt Architects niemand minder dan Beartooth en Polaris mee naar Amsterdam en Antwerpen. Eerder dit jaar gaf Architects al concerten in 013, Tilburg en Ancienne Belgique, Brussel.

De voorverkoop van Architects in AFAS Live en Lotto Arena start aanstaande vrijdag 14 september om 10.00 uur. Tickets voor Architects op 12 januari in AFAS Live kosten €39,- exclusief servicekosten. Via deze link koop je tickets voor Architects in Afas Live. Tickets voor Architects op 11 januari in Lotto Arena kosten €41.94 en zijn verkrijgbaar via deze link.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Architects in AFAS Live, Amsterdam en stel hier een reminder in voor Architects in Lotto Arena, AntwerpenAltijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLenny Kravitz op Pinkpop

LENNY KRAVITZ IN JUNI LANGS PALEIS 12 TE BRUSSELGoed nieuws voor fans van Lenny Kravitz. Na shows in het Sportpaleis en de...

jools holland

JOOLS HOLLAND & HIS R&B ORCHESTRA VOOR VIJF... In april 2019 komt een van de meest invloedrijke pianisten van Engeland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.