Eros Ramazzotti opnieuw naar de Ziggo Dome

review: Eros Ramazzotti - 03/11 - Ziggo Dome Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti opnieuw naar de Ziggo Dome
Door RobZ op 10 september 2018 - 18:23 Eros Ramazzotti komt op woensdag 3 april naar de Ziggo Dome, Amsterdam. De Italiaanse zanger brengt dit jaar op 23 november zijn langverwachte nieuwe album 'Vita Ce N'è' uit. Het is drie jaar geleden dat Eros voor het laatst te zien was in Nederland. Toen stond hij ook in de Ziggo Dome en wist hij deze uit te verkopen.

Eros Ramazzotti brak in 1984 door in thuisland Italië na het winnen van het San Remo-festival. In Nederland scoorde hij hits met 'Se Bastasse Una Canzone', 'Adesso Tu', 'Musica È' en 'Cose Della Vita'. Inmiddels heeft de zanger dertien albums gereleased en verschijnt eind dit jaar nummer veertien.

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf aanstaande donderdag 13 september om 10:00 uur te koop. Via deze link bestel je tickets voor Eros Ramazzotti in de Ziggo Dome. Een kaartje kost je tussen de 44 en 64 euro exclusief servicekosten. Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



princenieuws

4U: A SYMPHONIC CELEBRATION OF PRINCE TE BELEVEN IN...Op vrijdag 30 november komt ‘4U: A Symphonic Celebration of Prince’ naar...

Charles Esten

CHARLES ESTEN VAN 'NASHVILLE' NAAR MELKWEG Charles Esten is op donderdag 24 januari te zien in Melkweg, Amsterdam. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.