Paard, Effenaar, Melkweg en Ancienne Belgique voor popband Sheppard

Sheppard news_groot
Paard, Effenaar, Melkweg en Ancienne Belgique voor popband Sheppard
Door Cartman91 op 10 september 2018 - 13:00 Ze werden in een klap bekend met de hit Geronimo, de Australiërs van Sheppard. Daarna haalde ze een iets bescheidenere hit met Coming Home.

Vervolgens bleef het lang stil, maar dat betekent niet dat ze stil hebben gezeten. Integendeel, de band sleepte de ene na de andere prijs in de wacht. Denk bijvoorbeeld aan best pop release, best album, song of the year, best group, best video, best pop release, producer of the year en best independent release.

Aan het einde van het jaar zijn ze 'gewoon' in Nederland en België te zien, op 10 december staan ze eerst in Paard te Den Haag. Vervolgens staan ze een dag later (11 december) in de Effenaar te Eindhoven, op 12 december in de Max zaal van de Melkweg en tot slot op 14 december in Ancienne Belgique te Brussel.

Kaarten gaan vanaf 12 september om 10 uur in de voorverkoop. Tickets voor de Haagse en Eindhovense optredens kosten je 19,50 euro per stuk, voor een kaartje van de show in de Melkweg ben je 19,30 euro kwijt. In België ben je 22 euro in de voorverkoop kwijt aan een toegangsbewijs. Prijzen zijn inclusief servicekosten.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Charles Esten

CHARLES ESTEN VAN 'NASHVILLE' NAAR MELKWEG Charles Esten is op donderdag 24 januari te zien in Melkweg, Amsterdam. De...

Wolf Alice

WOLF ALICE KOMT NAAR TRIX EN TIVOLIVREDEBURG Op dinsdag 4 december is de Engelse indierockband Wolf Alice te zien in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.