Wolf Alice komt naar Trix en TivoliVredeburg

Wolf Alice
Wolf Alice komt naar Trix en TivoliVredeburg
Door MichaelaHendriksen op 10 september 2018 - 12:13 Op dinsdag 4 december is de Engelse indierockband Wolf Alice te zien in Trix, Antwerpen. Een week later is de band op dinsdag 11 december ook te zien in TivoliVredenBurg, Utrecht.

Wolf Alice wint in hun thuisland zo ongeveer alle prijzen die er maar bestaan voor hun debuutalbum ‘My Love Is Cool’ (2015). Inmiddels gaat ook de rest van de wereld overstag voor de indiegitaarrock van Wolf Alice. Hun 2e album ‘Visions Of A Life’ (2017) wordt dan ook goed ontvangen en was eerder dit jaar al te horen op Lollapalooza Berlin, Sziget 2018 en Reading Festival 2018.

Tickets voor Wolf Alice in Trix, Antwerpen zijn verkrijgbaar voor €17.50. Tickets voor Wolf Alice in TivoliVredenburg, Utrecht zijn verkrijgbaar voor €20,25. Beide concerten gaan in de verkoop op vrijdag 14 september, 10.00 uur.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Wolf Alice in Trix, Antwerpen en stel hier een reminder in voor Wolf Alice in TivoliVredenburg, Utrecht.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sheppard news

PAARD, EFFENAAR, MELKWEG EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR...Ze werden in een klap bekend met de hit Geronimo , de Australiërs van...

carre

DRIE KEER CARRÉ OP RIJ VOOR JOE BONAMASSA De Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa komt met de Europese tour komend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.