Shirma Rouse geeft zestal tribute concerten

Shirma rouse
Shirma Rouse geeft zestal tribute concerten
Door MichaelaHendriksen op 07 september 2018 - 11:24 Vanaf 16 september gaat Shirma Rouse een zestal akoestische concerten geven als eerbetoon aan haar grote insperatiebron, The Queen of Soul, Aretha Franklin. Shirma sings Aretha – Acoustic Sessions start op een bijzondere locatie, in De Doelen in Rotterdam op zaterdag 16 september. Hier stond Aretha Franklin 50 jaar geleden met haar eerste optreden ooit buiten de VS.

Shirma Rouse heeft de afgelopen zes jaar meerdere malen een tour gedaan waarin zij het leven en werk van Aretha Franklin heeft geeërd. Na het overlijden van Aretha Franklin ging Shirma Rouse op verzoek van RTL Late Night een week naar Detroit om de begrafenis bij te wonen van de Queen of Soul. Deze tribute is daarop een logisch vervolg.

Er zullen nog een vijftal shows volgen in oktober en november in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Roosendaal en Den Helder. Tickets voor alle concerten zijn nu in de verkoop.
AFAS Live

DRANKJES IN AFAS LIVE KAN JE VOORTAAN MET APP BESTELLENPoppodium AFAS Live in Amsterdam gaat met de tijd mee. Binnenkort kan je...

the blaze

THE BLAZE ONDERWEG NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE... The Blaze is een nieuw electronicaduo uit Frankrijk. Ze vallen op door hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.