Slash in februari te zien in AFAS Live en Koninklijk Circus

Slash
Slash in februari te zien in AFAS Live en Koninklijk Circus
Door MichaelaHendriksen op 07 september 2018 - 10:13 Op zondag 24 februari is Slash samen met Myles Kennedy en TriConspiracy te zien in Afas Live, Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 17 september 10.00. Kaarten voor Slash met Myles Kennedy in de Afas Live koop je via deze link.

Een dag eerder op zaterdag 23 februari zijn ze al te zien in Cirque Royal, Brussel. Tickets zijn beschikbaar voor €62.13 op woensdag 19 september vanaf 10.00 uur. Via deze link koop je tickets voor Slash in het Koninklijk Circus van Brussel.

Slash ken je natuurlijk als de leadgitarist van Guns 'n Roses, maar ook solo staat deze meestergitarist natuurlijk zijn mannetje. In 2014 vulde hij al de Heineken Music Hall en hij zal dat deze keer zeker weer doen.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop start? Stel hier een reminder in voor Slash in Afas Live en stel hier een reminder in voor Slash in Cirque Royal
the blaze

THE BLAZE ONDERWEG NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE... The Blaze is een nieuw electronicaduo uit Frankrijk. Ze vallen op door hun...

Julie Holter

PARADISO NOORD ONTVANGT JULIA HOLTER Julia Holter bouwt haar muziek op met elektronica en akoestische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.