Dead Can Dance twee keer te zien in Utrecht en Brussel

Dead Can Dance
Dead Can Dance twee keer te zien in Utrecht en Brussel
Door MichaelaHendriksen op 05 september 2018 - 10:46 Op maandag 13 mei en dinsdag 14 mei verwelkomt TivoliVredenburg, Utrecht de band Dead Can Dance. De shows staan in het teken van het nieuwe album ‘Dionysus’, dat binnenkort zal verschijnen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €55 tot €62,-. De kaartverkoop van deze shows start op vrijdag 7 september om 11.00 via GUTS. Voor de concerten zijn er alleen zitplaatsen beschikbaar.

Voordat ze te zien zijn in de TivoliVredenburg komt Dead Can Dance ook naar het Koninklijk Circus in Brussel. De band geeft hier op 7 en 8 mei een concert. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €39.24 tot €54,50 op 7 september vanaf 11.00.

Dead Can Dance is een band die zich laat inspireren door de Europese volkstradities. In hun muziek zijn vaak religieuze en spirituele verwijzingen te horen en voelen. Dead Can Dance zag in 1981 in Melbourne (Australië) het levenslicht. Vaste bandleden Lisa Gerrard en Brendan Perry vetrokken na een weinig succesvolle start naar London, waar ze al snel één van de meest belangrijke bands van het gerenommeerde 4AD label werden. In 2012 speelde Dead Can Dance nog in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

De concerten:
07-05-2019 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
08-05-2019 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
13-05-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
14-05-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

We kunnen je een email sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je een reminder in voor het Dead Can Dance concert van 13 mei en hier voor het concert van 14 mei.
Paradiso logo nieuw

CANSHAKER PI SAMEN MET O.A. PIP BLOM, 45ACIDBABIES...De Nederlandse band Canshaker Pi is sinds hun tweede album uit is druk aan...

epica_newws.jpg

EPICA NAAR METROPOOL OPEN AIR IN HERTME Het openluchttheater Hertme ontvangt volgend jaar in de zomer de symfonische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.