Winnen: 2x2 kaarten voor The Pineapple Thief in Melkweg

review: The Pineapple Thief - 20/01/2017 - Patronaat The Pineapple Thief
Winnen: 2x2 kaarten voor The Pineapple Thief in Melkweg
Door op De progressive rockband The Pineapple Thief werd gestart nadat het schip strandde voor Vulgar Unicorn eind jaren negentig. Zanger en gitarist Bruce Soord blies nieuw leven in het gezelschap en wist ook drummer Gavin Harrison te strikken. Een drummer die ook slagwerk levert voor Porcupine Tree, King Crimson en voorheen ook voor Level 42 en Incognito. Niet de minste dus!

Liefhebbers van de hiervoor genoemde bands en progrock in het algemeen zijn helemaal thuis bij The Pineapple Thief. Op 29 september komt de band naar Melkweg, Amsterdam. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Pineapple Thief'.

Deze winactie loopt tot en met 10 september.
tiganews.jpg

CLUBSHOW TIGA IN POPPODIUM LUXOR LIVEOp zaterdag 29 september verwelkomt poppodium Luxor Live, Arnhem de Canadese...

Pitou

PITOU TE ZIEN ÉN TE HOREN IN DEN HAAG, EINDHOVEN EN... De Nederlandse zangeres Pitou stond deze zomer met haar gitaar nog op onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.