Effenaar en Paard voor Billy Ocean

review: Billy Ocean - 26/07 - Paradiso Billy Ocean
Effenaar en Paard voor Billy Ocean
Door Cartman91 op 29 augustus 2018 - 12:41 De Britse zanger Billy Ocean, afkomstig uit Trinidad & Tobago komt met zijn Europese tour ook naar Nederland toe.

Op 24 maart is hij eerst in de Eindhovense Effenaar te bewonderen, een dag later (25 maart) is hij te zien in Paard te Den Haag. Daar zal hij zijn hits Caribbean Queen, Loverboy, Suddenly, When the Going gets Tough (the tough gets going), There’ll be Sad Songs (To Make You Cry), Get Outta My Dreams en Get Into My Car ten gehoren brengen. Gedurende zijn carrière verkocht hij meer dan 30 miljoen albums. Afgelopen juli was hij nog in Paradiso te bewonderen.

Tickets voor de show in de Effenaar kosten 38 euro. Voor een kaartje in Paard ben je 37,50 euro kwijt. Prijzen zijn inclusief servicekosten. Tickets zijn vanaf 31 augustus om 10 uur te verkrijgen.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

JEANGU MACROOY PRESENTEERT NIEUW ALBUM IN GROTE ZAAL...Geboren Surinamer Jeangu Macrooy zit inmiddels al vier jaar in de...

carre

DOE MAAR VOEGT VIERDE CONCERT IN KONINKLIJK THEATER... De Nederlandse band Doe Maar is momenteel druk aan het touren. Dit doen zij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.