Paradiso haalt Ari Roar, Patsy en Amyl & The Sniffers naar Amsterdam

Arcane Roots Paradiso
Paradiso haalt Ari Roar, Patsy en Amyl & The Sniffers naar Amsterdam
Door sjoertb op 19 juli 2018 - 10:24 Vandaag kondigt Paradiso weer een aantal shows aan. In het poppodium aan de Weteringschans en in partner-locatie Cinetol in de Tolstraat zijn er voor augustus en september nieuwe optredens bekendgemaakt.

Singer-songwriter Ari Roar uit Texas bracht in mei zijn debuutalbum 'Calm Down' uit met invloeden uit de jaren '60 en hedendaagse lo-fi geluiden. Op 12 augustus is hij te zien in Paradiso. Tickets voor Ari Roar in Paradiso vind je via de link.

Het Australische punk-viertal Amyl & The Sniffers mocht onlangs nog mee met King Gizzard & The Wizard Lizard op tour. Nu geven ze een eigen show op 28 augustus in Cinetol. Tickets voor Amyl and The Sniffers in Cinetol vind je via de link.

Punkrock uit een heel andere hoek vind je bij Patsy uit New Orleans. Met een mix van surf, garage, jaren '80 hardcore en new wave wordt een ruige avond in Cinetol op 16 september. Tickets voor Patsy in Cinetol vind je via de link.

De voorverkoop van de shows van Ari Roar en Amyl & The Sniffers start op vrijdag 20 juli. De voorverkoop van het concert van Patsy is al van start gegaan.

Foto: Arcane Roots in Paradiso door Linde DorenbosLambert & Dekker

NEOKLASSIEK DUO LAMBERT & DEKKER NAAR...De neoklassieke pianist Lambert en de Engelse zanger Brookln Dekker werken...

Paradiso logo nieuw

PETE MURRAY KEERT IN 2019 TERUG NAAR PARADISO Het was al even bekend dat de Australiër Pete Murray in november naar De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.