MGMT ook naar De Roma in Antwerpen

MGMT
MGMT ook naar De Roma in Antwerpen
Door Maximeisis op 06 juli 2018 - 10:47 Het Amerikaanse duo MGMT is terug met een nieuw album en een nieuwe reeks concerten. Het duo stelt nieuwe plaat Little Dark Age voor op 11 december in De Roma te Antwerpen. Eerder werd al bekendgemaakt dat op 10 december MGMT in TivoliVredeburg in Utrecht te zien is.

Vijf jaar na hun gelijknamige derde album is MGMT helemaal terug. In 2007 maakt MGMT hun debuut met hun psychedelische pop en neo-hippie sfeer. Met nummers als Kids, Electric Feel en Time To Pretend zijn ze verantwoordelijk voor een handvol wereldhits.

Tickets zijn gelijk in de voorverkoop gegaan. Een ticket voor MGMT op 11 december in De Roma, Antwerpen kost je €35,50 euro en je vind ze via de link. Tickets voor MGTM op 10 december in TivoliVredenburg, Utrecht kosten €36,50 euro en zijn verkrijgbaar via de link.
New Cool Collective

NEW COOL COLLECTIVE VOOR JUBILEUMSHOW NAAR MELKWEG New Cool Collective viert hun jubileum op 28 december in de Melkweg te...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. TOM ODELL, DAVID... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.