David Byrne met 'American Utopia Tour' naar AFAS Live

David Byrne
David Byrne met 'American Utopia Tour' naar AFAS Live
Door Nicolawifi op 02 juli 2018 - 10:19 Op 4 november staat David Byrne met zijn Americana Utopia Tour op het podium in AFAS Live te Amsterdam.

David Byrne werd bekend als frontman van postpunk / new wave band Talking Heads. Deze band was actief van eind jaren ’70 tot en met de jaren ’80. David Byrne staat niet alleen bekend om talent op muzikaal gebied als zanger, gitarist en producer, maar ook op het gebied van film, ballet, opera, choreografie en beeldende kunst. "American Utopia" is David Byrne’s eerste solo-album sinds 14 jaar. Het album kwam begin dit jaar binnen op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten. Na een zomer vol festivals (waaronder Down the Rabbit Hole en Rock Werchter) gaat hij in de herfst opnieuw op tour.

Tickets
De kaartverkoop start op 6 juni om 10:00 uur. De tickets voor de show van David Byrne in AFAS Live kan je hier kopen. De prijzen verschillen tussen €42,90 - €110.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rico & Sticks

RICO & STICKS OP CLUBTOUR LANGS O.A. SIMPLON,...Na hun 'Opgezwolle Tot Nu' tour, welke eindigde in de Ziggo Dome, gaan Rico...

Johnny Marr

JOHNNY MARR MET CALL THE COMET TOUR NAAR MELKWEG Op 6 december staat niemand anders dan Johnny Marr op het podium in Melkweg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.