Extra concert voor Nile Rodgers & CHIC in Kursaal Oostende

Nile Rodgers & CHIC
Extra concert voor Nile Rodgers & CHIC in Kursaal Oostende
Door Maximeisis op 22 juni 2018 - 12:01 Het concert van Nile Rodgers & CHIC op 19 augustus in de Ancienne Belgique was binnen no-time uitverkocht, waardoor vele fans met lege handen achterbleven. Hierom kondigt Nile Rodgers en CHIC een extra show aan op 12 augustus in Kursaal Oostende.

De Amerikaanse band schreef geschiedenis met knallers van hits zoals Le Freak, Good Times en Everybody Dance tot ze besloten elk hun eigen weg uit te gaan. Sinds geruime tijd staat Nile Rodgers weer op de planken met CHIC en bewijzen ze dat hun muziek verre van dood is.

De kaartverkoop voor de extra show is gelijk van start gegaan. Tickets voor de extra show van Nile Rodgers & CHIC op 12 augustus in Kursaal, Oostende zijn verkrijgbaar vanaf €45,- euro en je vind ze via de link.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tusky

TUSKY IN HET NAJAAR OP TOUR DOOR NEDERLAND (O.A....De Utrechtse punkrockformatie Tusky , die bestaat uit voormalige bandleden...

Winne

WINNE OP CLUBTOUR LANGS O.A TIVOLIVREDENBURG,... Winne gaat na een lange tijd weer op tour. Winston Bergwijn, beter bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.