The Chemical Brothers naar AFAS Live

the chemical brothers
The Chemical Brothers naar AFAS Live
Door Maximeisis op 20 juni 2018 - 10:31 De Britse danceformatie The Chemical Brothers komt op 2 oktober naar AFAS Live in Amsterdam.

The Chemical Brothers, bestaande uit Tom Rowlands en Ed Simons, worden gezien als de grondleggers van de big beat-sound en de progressive house. In de late 90’s braken zij door met Hey Boy Hey Girl en hadden ze de ene hit na de andere. Inmiddels heeft het danceduo in hun succesvolle carrière 8 studioalbums en 4 Grammy Awards op hun naam staan.

Tijdens deze show zullen ze nummers uit hun beginjaren afwisselen met nieuwer materiaal. Ook worden er nieuwe visuals ingezet, die zijn geproduceerd door Adam Smith en Marcus Lyall. Dit tweetal produceerde de film award-winnende film ‘Don’t Think’. De avond wordt opgewarmd door DJ James Holroyd.

The Chemical Brothers zijn verder ook te zien op het Dour Festival in België (12 - 14 juli).

De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 22 juni om 10:00 uur. Tickets voor The Chemical Brothers in de AFAS Live te Amsterdam kosten €49,50 euro (inclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via de link.

Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



David August

DAVID AUGUST NAAR TIVOLIVREDENBURG, PARADISO EN...De Duits-Italiaanse producer David August komt aan het eind van het jaar...

Pearl Jam (Eddie Vedder)

PEARL JAM-ZANGER EDDIE VEDDER IS STEM VERLOREN NA... Het afgelopen weekend leverde Pearl Jam op Pinkpop Festival nog een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.