Watain samen met Rotting Christ en Profanatica naar Trix en Doornroosje

Watain
Watain samen met Rotting Christ en Profanatica naar Trix en Doornroosje
Door Cartman91 op 15 juni 2018 - 16:17 De Zweedse band Watain komt in het najaar met een Europese tour. Met deze tour komt de band ook naar België en Nederland toe. Trix in Antwerpen is als eerste aan de beurt, op 23 november.

Nadat de band vorig jaar op Fortarock in het Goffertpark te Nijmegen stond. Komen ze dit jaar weer naar de Gelderse stad toe, maar dan voor een concert in Doornroosje.

Watain komt niet alleen, want ook het Griekse Rotting Christ en Profanatica uit New York City zijn present tijdens de shows.

Het concert zal plaatsvinden op 25 november. Een kaartje kost je 27,50 euro (inclusief servicekosten) in de voorverkoop, die start op 18 juni om 11:00 uur. Om zeker te zijn dat je de start van de voorverkoop niet mist meld je je natuurlijk aan voor onze ticketreminder. Een herinnering stel je hier in.

Tickets voor het concert in Antwerpen gaan eveneens op 18 juni om 11 uur in de voorverkoop, alleen kost een kaartje hier 32,50 euro (inclusief servicekosten).


TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG EN 013 VOOR SPANDAU BALLETDe Engelse band Spandau Ballet komt naar Nederland voor shows in Utrecht en...

Yung Internet

YUNG INTERNET OP 'DE AANHOUDER WINT TOUR' LANGS O.A... Yung Internet gaat dit najaar op De Aanhouder Wint Tour . Ze komen onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.