Winnen: kaarten voor 2 optredens Voicst

Door Magali op 03 januari 2008 - 09:45 Op vrijdag 18 januari in de Nieuwe Nor en op zaterdag 19 januari in de Melkweg zal Voicst optreden.

Het doel van Voicst bij elk optreden is met hun energie de zaal in ontroering te brengen en mee te nemen naar hun wereld. Zelf willen ze niet graag in een hokje gestopt worden, maar toch krijgen ze vaak het stempel ADHD-rock uit Amsterdam opgeplakt. Tjeerd, Joppe en Sven vinden het allang prima, als ze hun ‘ding’ maar kunnen doen.
De Melkweg

Podiuminfo mag 3x2 kaarten voor in de Nieuwe Nor en 2x2 kaarten voor de Melkweg weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar een van deze optredens zou willen (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Nieuwe Nor en de Melkweg pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je zo.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Voicst zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Voicst en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



emoo_news.jpg8

THE SPILL CANVAS TWEE KEER LOS?Dat de band The Spill Canvas samen met Plain White T's in de Melkweg zou...

Festivalinfo / Podiuminfo / Agendainfo awards39

GENOMINEERDEN AGENDAINFO AWARDS BEKEND; STEMRONDE... Laten we beginnen bij het begin. Namens de hele Festivalinfo en Podiuminfo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.