Death Cab for Cutie op tour langs De Roma en TivoliVredenburg

Death Cab For Cutie
Death Cab for Cutie op tour langs De Roma en TivoliVredenburg
Door Nicolawifi op 15 juni 2018 - 11:21 Death Cab for Cutie komt volgende jaar met hun tour langs Nederland en België. Op 3 februari staan ze op het podium in De Roma te Antwerpen en op 5 februari in TivoliVredenburg te Utrecht.

Death Cab for Cutie is een Amerikaanse indieband. Het begon als soloproject van zanger en gitarist Ben Gibbard, maar groeide begin jaren 2000 uit tot een van de beste en meest interessante acts in het rocklandschap. Op 17 augustus verschijnt hun negende plaat "Thank You For Today". Morgen staan ze ook met de uitverkochte show in Openlucht Theater Amsterdamse Bos te Amstelveen.

Tickets
De kaartverkoop begint op vrijdag 22 juni 2018 om 10:00 's ochtend. De tickets voor het concert van Death Cab For Cutie in TivoliVredenburg zijn verkrijgbaar via deze link. Voor het concert in De Roma zijn ze te koop via deze link. De prijzen verschillen tussen €27 en €39.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



marlon williams

MARLON WILLIAMS MET TOUR OOK LANGS TIVOLIVREDENBURG,...De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Marlon Williams gaat op tour. Naast...

Ben Howard

BEN HOWARD OOK NOG EEN DERDE KEER NAAR TIVOLIVREDENBURG Afgelopen week kondigde Ben Howard twee shows aan in TivoliVredenburg te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.