Zeal & Ardor naar Melkweg en 013

Zeal & Ardor news_groot
Zeal & Ardor naar Melkweg en 013
Door Cartman91 op 13 juni 2018 - 12:02 De Amerikaan Manuel Gagneux, van Zwitserse afkomst is beter bekend als Zeal & Ardor komt naar Europa toe in het najaar.

Zeal & Ardor laat horen hoe spirituele afro-Amerikaanse “worksongs” zouden hebben geklonken als de Amerikaanse slaven in opstand waren gekomen tegen het opgelegde christendom. Devil is Fine, de titel van zijn eerste album werd wereldwijd gezien een grote hype en dan moet zijn tweede album (Stranger Fruit) nog indruk maken! Deze kwam op 8 juni uit.

Op 26 november staat Zeal & Ardor eerst in de OZ zaal van de Melkweg te Amsterdam, een dag later is 013 in Tilburg aan de beurt.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 15 juni om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het optreden in Amsterdam kost je 22,70 euro en voor een toegangsbewijs in Tilburg ben je met 22,60 euro zelfs 10 cent goedkoper uit. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Om te voorkomen dat je de voorverkoop helemaal vergeet, wat wij ons kunnen voorstellen kan je je aanmelden voor onze ticketreminders. Op deze manier word je eraan herinnerd om een kaartje te kopen! Een reminder voor het concert in de Melkweg stel je hier in en voor een herinnering van het optreden in 013 kan je hier terecht.

dewolffnews.jpg

DEWOLFF OP CLUBTOUR NAAR O.A. PATRONAAT, MEZZ,...Het driekoppig rock 'n rollmonster DeWolff gaat op clubtour. Tien jaar lang...

Flasher

FLASHER OP TOUR LANGS PARADISO, V11 EN BOTANIQUE Flasher komt voor de eerste keer Nederland en België. Met hun tour komen ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.