Interpol naar TivoliVredenburg en Vorst Nationaal

Interpol
Interpol naar TivoliVredenburg en Vorst Nationaal
Door Nicolawifi op 13 juni 2018 - 11:14 Interpol komt 27 november 2018 naar TivoliVredenburg in Utrecht en een dag later spelen ze op het podium in Vorst Nationaal te Brussel.

Het is alweer zestienjaar geleden dat de band hun debuutalbum "Turn On The Bright Lights" uitgebracht vol met gejaagde duistere post-punk. Hun laatste album kwam vier jaar geleden uit en binnenkort is het tijd voor het nieuwe album "Marauder". Reden genoeg om op tour te gaan. Deze komt dus langs Utrecht en Brussel.

Tickets
De tickets gaan vrijdag 15 juni om 10:00 uu 's ochtends in het verkoop. Hier koop je tickets voor het concert van Interpol in TivoliVredenburg. Via deze link scoor je tickets voor het Interpol concert in Vorst Nationaal. Een kaartje kost je 46 euro in Utrecht en 39 euro in Brussel.

Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Stel hier een ticketreminder in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Led Zeppelin masters

LED ZEPPELIN MASTERS MET TRIBUTE-TOUR 'STAIRWAY TO... Led Zeppelin Masters viert met de 'Stairway To Heaven' tour de vijftigste...

daniel lohues

DANIËL LOHUES VOEGT EXTRA HEDON SHOW TOE AAN CLUBTOUR Daniël Lohues geeft een extra show in Hedon , Zwolle op zaterdag 27...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.