In Flames naar TivoliVredenburg en Effenaar

in flames
In Flames naar TivoliVredenburg en Effenaar
Door Maximeisis op 11 juni 2018 - 10:25 De Zweedse metalband In Flames heeft laten weten op tournee te gaan. Tussen de festivals door maakt de groep ook een stop in de Effenaar, Eindhoven op 23 augustus en op 24 augustus in TivoliVredenburg te Utrecht. De band stond eind 2017 al samen met Five Finger Death Punch en Of Mice & Men in AFAS Live. Nu is het weer tijd voor In Flames om twee headlineshows te geven in Nederland.

Gitarist en oprichter van de band Jesper Störmblad was fan van Iron Maiden en deathmetal en met die invloeden leidde begin jaren negentig tot een nieuw genre; melodic deathmetal. Hun stijl is over de jaren geëvalueerd richting wat meer toegankelijke alternatieve metal, maar hard is het nogsteeds.

De kaartverkoop start voor beide concerten op woensdag 13 juni om 10:00 uur. Tickets voor In Flames op 23 augustus in de Effenaar in Eindhoven kosten €30,50 en zijn verkrijgbaar via de link. Een ticket voor In Flames op 24 augustus in TivoliVredenburg, Utrecht kost je €31,50 en is ook verkrijgbaar via de link.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGreta van Fleet news

GRETA VAN FLEET NAAR 013 EN ANCIENNE BELGIQUEDit najaar komt Greta van Fleet op 27 oktober 2018 op het podium te staan...

de jeugd van tegenwoordig

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG GEEFT EXTRA SHOWS IN... Omdat eerder aangekondigde shows binnen no-time waren uitverkocht, kondigde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.