Foto's en video's uitgelicht deel 5

Door Magali op 20 december 2007 - 13:24 Op Festivalinfo en Podiuminfo bieden we nu enkele weken de mogelijkheid om foto's en video's van concerten en/of festivals te plaatsen. De afgelopen weken zijn er door jullie weer vele foto's en iets minder video's neergezet. Wij lichten er ook deze week weer een paar uit.

Deze week niet zo veel filmpjes, maar De video van Apocalyptica met het nummer Helden in de 013 sprong er deze week echt uit.
Voor een lekkere bak herrie kun je altijd terecht bij de band Gorefest.

Nog meer Apocalyptica maar dan nu op de foto

Moke blijft het goed doen in onze foto-sectie. Hier zijn ze aan de slag in Rotown. Zou het komen omdat ze zo strak in pak optreden?.

Hier hebben we leden van The Robocop Kraus in de Tivoli op 2 november. De maker van de foto stond niet ver van de band vandaan.

Dan hebben we de zangeresLa Ventura in de Piek op 15 december. Op dezelfde avond was ook Asrai van de partij.


We sluiten dit keer af met een korte uitleg hoe jij jouw foto's en video's op de site kunt krijgen.
Je logt in onder jou Agendainfo-account en zoekt een concert waar jij de video's en of foto's van hebt. Je ziet aan de rechterkant van je scherm Jouw concert foto's en video's staan. Als je een foto wilt toevoegen klik je uiteraard op foto en bij video op video. Je krijgt hierna een scherm in beeld waarbij je de mogelijkheid krijgt om een foto te uploaden. Video's kunnen alleen vanaf YouTube gehaald worden. Je moet hierbij een URL invullen. Je ip-adres wordt opgeslagen bij deze upload. Je bent dus niet anoniem.

Weer veel succes met het filmen en fotograferen van de concerten en festivals die jullie gaan bezoeken. Voor iedereen, een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!Patrick Watson3

PATRICK WATSON DOET NEDERLAND AANPatrick Watson zal in maart drie keer in Nederland optreden. De optredens...

iO6

IO (EX-GUANO APES) NAAR NEDERLAND De Duitse band iO , die is voortgevloeid uit Guano Apes, komt voor twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.