Lily Allen naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

lily allen
Lily Allen naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door Maximeisis op 01 juni 2018 - 10:48 Lily Allen is terug van weggeweest en met nieuwe muziek. Op 8 juni brengt ze namelijk haar vierde studioalbum uit genaamd No Shame en ze stelt te plaat meteen ook live voor. Op 5 december kan je het nieuwe album live bewonderen in de Ancienne Belgique te Brussel en op 9 december in TivoliVredenburg, Utrecht.

In 2006 liet Lily Allen voor het eerst van zich horen met haar debuut All Right Still met hierop hits als Smile en Littelest Things. Vooral de nummers Fuck You en The Fear zorgden voor wereldwijde bekendheid voor de Britse popprinses.

Tickets gaan voor beide concerten op 8 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Stel hier een ticketreminder in voor Lily Allen in de Ancienne Belgique en hier stel je een ticketreminder in voor Lily Allen in TivoliVredenburg. Zo krijg je bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor Lily Allen op 5 december in de Ancienne Belgique kosten €31,- euro en zijn verkrijgbaar via de link. De tickets voor Lily Allen in TivoliVredenburg op 9 december kosten je iets meer met €39,- en zijn ook verkrijgbaar via de link.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Haevn

HAEVN MET EXTRA SHOW NAAR CARRÉDe eerste show op 5 oktober HAEVN in Carré was heel snel uitverkocht,...

Nothing But Thieves

NOTHING BUT THIEVES NAAR 013, AFAS LIVE EN ANCIENNE... De alternatieve rocksband Nothing But Thieves komt op 14 november naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.