Winnen: 2x2 kaarten voor De Kift in Altstadt

De Kift news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor De Kift in Altstadt
Door ThomasS op 22 mei 2018 - 12:05 De Kift bestaat 30 jaar! Tot en met 30 mei kan iedereen via deze online poll zijn/haar vijf favoriete Kift-nummers kiezen uit alle honderdnegentig nummers die de ‘poëtische fanfare punkers’ in de afgelopen drie decennia hebben gemaakt. Uit het resultaat van de poll wordt de Top 30 samengesteld. Deze brengen ze dan alle dertig ten gehore in Altstadt Eindhoven!

Op vrijdag 8 juni vindt het concert plaats in Altstadt, Eindhoven. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'De Kift'.

Deze winactie loopt tot en met 28 mei.
racoonnewss.jpg

RACOON KONDIGT FLINKE THEATERTOUR VAN 30 SHOWS AANRacoon doet een groot aantal theatershows. Van Goes tot Utrecht en vele...

parquet courts logo

PARQUET COURTS HALF NOVEMBER NAAR PARADISO (GROTE ZAAL) Op woensdag 14 november staat Parquet Courts in de grote zaal van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.