Shawn Mendes: The Tour naar de Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Shawn Mendez - 01/05 - Ziggo Dome Shawn Mendes
Shawn Mendes: The Tour naar de Ziggo Dome en Sportpaleis
Door Maximeisis op 09 mei 2018 - 10:40 Op 7 maart 2019 zal Shawn Mendes een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 10 maart is hij te zien in het Antwerpse Sportpaleis. De Canadese singer-songwriter komt in het kader van zijn wereldtour 'Shawn Mendes: The Tour' die in het teken staat van het nieuwe album Shawn Mendes.

De kaartverkoop begint op vrijdag 18 mei om 10:00 uur. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder voor Shawn Mendes in de Ziggo Dome in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart. Stel hier een ticketreminder in voor Shawn Mendes in het Sportpaleis.

Tickets voor Shawn Mendes op 7 maart 2019 in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar via de link.

Koop hier tickets voor Shawn Mendes op 10 maart 2019 in Sportpaleis te Antwerpen.

In 2015 maakte Shawn Mendes zijn defenitieve doorbraak als internationale popster met zijn debuutalbum Handwritten. Mendes werd door TIme Magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke tieners van 2014 en van 2015. De 19-jarige heeft ook al vele hits op zijn naam staan als Stitches, Treat You Better en In My Blood.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graveyardnews

GRAVEYARD VOOR CONCERTEN NAAR GRONINGEN, AMSTERDAM...De Zweedse rockers Graveyard hebben weer tourplannen aangekondigd. De band...

Franz Ferdinand

PATRONAAT STRIKT FRANZ FERDINAND VOOR CONCERT IN... Poppodium Patronaat maakt vandaag bekend dat ze Franz Ferdinand hebben...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.