John Butler Trio naar Paradiso en Ancienne Belgique

john butler trio
John Butler Trio naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door Maximeisis op 04 mei 2018 - 10:28 Naar aanleiding van de release van hun zevende album, die gepland staat in september, kondigt John Butler Trio een nieuwe tour aan waarin ze ook langs Paradiso te Amsterdam en Ancienne Belgique in Brussel komen.

John Butler Trio maakt een muzikale mix van blues, reggae en country, afgewerkt met een portie folk, rock en hiphop. Te vergelijken met artiesten als Ben Harper, Xavier Rudd, Jack Johnson en Michael Franti.

Op 31 oktober 2018 zijn de Australiërs te zien in Paradiso en op 1 november zullen ze spelen in Ancienne Belgique. Tickets voor John Butler Trio in Paradiso op 31 oktober gaan op 11 mei om 10:00 uur in de voorverkoop en kosten €31,21 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de link. Stel hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor John Butler Trio in de Ancienne Belgique op 1 november kosten €31,- euro en gaan op 11 mei om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de link. Stel hier een ticketreminder in voor het concert in de Ancienne Belgique.
suedenieuws

PARADISO VERWELKOMT SUEDEOp maandag 1 oktober 2018 zal Suede een optreden geven in de grote zaal van...

Sophie Hunger

SOPHIE HUNGER KONDIGT DRIE CLUBSHOWS AAN (O.A. VOLT... De Zwitserse singer-songwriter Sophie Hunger komt in het najaar naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.