Winnen: 2x2 kaarten voor Circle in het Paard

Circle 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Circle in het Paard
Door ThomasS op 03 mei 2018 - 11:32 Op woensdag 23 mei komt een van de meest invloedrijke bands geweest van de Finse underground scene naar Den Haag. Circle bracht in 1994 de debuutplaat ‘Meronia’ uit. Een album vol classic folk en hard rock uit de jaren 70. Een bijzondere live ervaring, zoals je in onderstaand filmpje kunt zien!

Het concert vindt plaats in de kleine zaal van het Paard te Den Haag. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Circle'.

Deze winactie loopt tot en met 9 mei.
Father John Misty 1

EFFENAAR EN PARADISO VOOR FATHER JOHN MISTYJoshua Michael Tillman bracht vanaf 2003 onder de naam J. Tillman maar liefst...

Sugarfactory

SUGARFACTORY ONTVANGT EIND AUGUSTUS KING TUFF Liefhebbers van Mikal Cronin, Kevin Morby en Ty Segall zullen King Tuff ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.