BTS met wereldtournee 'Love Yourself' langs Ziggo Dome in Amsterdam

BTS-dna-video
BTS met wereldtournee 'Love Yourself' langs Ziggo Dome in Amsterdam
Door RobZ op 26 april 2018 - 20:49 Uitstekend nieuws voor Nederlandse liefhebbers van K-Pop. De allergrootste K-Pop-act van het moment BTS ofwel de Bangtan Boys komen met hun 'Love Yourself' wereldtournee naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Op zaterdag 13 oktober 2018 zal de Ziggo Dome helemaal in het teken staan van het Koreaanse zevental! Het wordt de eerste keer dat BTS naar Nederland komt. Naast Amsterdam doet de groep ook London, Parijs en Berlijn aan.

BTS is een boyband bestaande uit RM (Rap Monster), Jin (진), Suga (슈가), J-Hope (제이홉), Jimin (지민),V (뷔) en Jungkook (정국). Op internet verbreken ze door hun fanatieke BTS-Army record na record. Een tweet van BTS wordt bijvoorbeeld gemiddeld meer dan 250.000 keer geretweet.

Recent zijn er meerdere acts uit Korea die de oversteek naar Europa (en dus ook Nederland) maken. Afgelopen september was G-Dragon te zien in de Ziggo Dome en in november was het de beurt aan Hyukuh in Q-factory te Amsterdam. Over een paar dagen kan je naar Dean in de Sugarfactory te Amsterdam en 20 juni is het de beurt aan Monsta-X, die in de Afas Live staat.

Nu komt dus de populairste K-Pop groep naar Amsterdam. Informatie over de kaartverkoop is nog niet beschikbaar, maar zal volgens BTS zelf niet lang op zich laten wachten. We houden je vanzelfsprekend op Podiuminfo op de hoogte!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hedon

ISRAEL NASH NAAR BOTANIQUE, TIVOLIVREDENBURG, HEDON...De Amerikaanse singer-songwriter Israel Nash komt naar de Benelux! De...

Paradiso logo nieuw

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR INDIE MOERSTAAL MET O.A.... Op woensdag 9 mei 2018 is het Indie Moerstaal in Paradiso. Dit is een...

REACTIES

geen avatar
vr 27 apr 2018 15:43

CelineBTSArmy Cool eindelijk komt BTS naar Nederland yes!!!!!!!!!!!!

 -1
Avatar romy74
vr 27 apr 2018 20:09

romy74 Rap monster lol , maar leuk voor de fans toch

 -1
geen avatar
vr 27 apr 2018 22:08

Petra50 Nu hopen dat we een ticket kunnen kopen! Super dat ze naar NL komen!

 -1
geen avatar
za 28 apr 2018 00:51

eatsleeprave.. Gangnang style 2.2 voor 50+ers?

 0
geen avatar
za 28 apr 2018 09:21

joslittel Lijkt erop dat Bts net als Dotan een leger bots online heeft!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.