Kovacs met nieuw album naar TivoliVredenburg

review: Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Kovacs
Kovacs met nieuw album naar TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 18 april 2018 - 12:47 In 2014 werd Kovacs bekend als 'de zangeres met de grote bontmuts', haar stem doet echter denken aan artiesten als Amy Winehouse, Shirley Bassey en Billie Holiday.

Inmiddels heeft ze haar tweede album ('Cheap Smell') al opgenomen, deze komt uit op 17 augustus. Op dit album staat o.a. het nummer Black Spider.

Een maand na de albumrelease viert ze dit gebeuren in TivoliVredenburg, waar nieuw materiaal voor het eerst live te horen zullen zijn. Dit concert zal plaatsvinden op 5 september in de Ronda zaal van het Utrechtse podium.

Tickets gaan vanaf 20 april om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 28,25 euro (inclusief servicekosten). Bang om de start van de kaartverkoop te vergeten? Geen nood! Wij kunnen je een reminder sturen via de mail, het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor deze herinnering.
Twarres

TOUR TWARRES AFGELAST I.V.M. GEHOORSCHADE ZANGERES...De Friese groep Twarres heeft de aanstaande tour noodgedwongen uit moeten...

Lotto Arena

HOOVERPHONIC MET NIEUWE ZANGERES NAAR LOTTO ARENA... De Belgische band Hooverphonic komt in december voor een optreden naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.