Ziggo Dome verwelkomt Nick & Simon

review: 10 jaar Nick & Simon - 16/12 - Ahoy Nick & Simon
Ziggo Dome verwelkomt Nick & Simon
Door Maximeisis op 17 april 2018 - 10:20 Op zaterdag 20 april 2019 komen Nick & Simon naar de Ziggo Dome, Amsterdam. Er zijn maar weinig mensen die hits zoals Rosanna, Pak Maar Mijn Hand en Kijk Omhoog niet kennen. Momenteel is het Volendamse duo op een tour waar ze zestig shows geven tijdens hun 'Aangenaam' theatertournee.

In de afgelopen 12 jaar hebben Nick & Simon al vele podia gezien van kroegen en bars tot het Gelredome en Rotterdam Ahoy, maar op zaterdag 20 april zetten ze een nieuwe stap wanneer ze hun eerste volledige show geven in de Ziggo Dome.

De kaartverkoop voor het concert start op donderdag 19 april 2018 om 16:00 uur. Tickets voor Nick & Simon op 20 april 2019 in de Ziggo Dome, Amsterdam zijn verkrijgbaar via de link.

Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is begonnen.
Paradiso logo nieuw

NOORSE ZANGERES MARIA MENA TERUG IN PARADISO Maria Mena komt weer naar Nederland. De Noorse zangeres komt sinds 2006...

Imagine Dragons news

IMAGINE DRAGONS TERUG NAAR NEDERLAND VOOR SHOW IN... Imagine Dragons was afgelopen februari al te zien in een uitverkochte Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.