Concerten Mother's Finest in TivoliVredenburg en Patronaat verplaatst naar nieuwe datum

Mother's Finest news_groot
Concerten Mother's Finest in TivoliVredenburg en Patronaat verplaatst naar nieuwe datum
Door Cartman91 op 13 april 2018 - 12:53 Eind deze maand zou de Amerikaanse band Mother's Finest een viertal concerten geven in Neushoorn, Patronaat, TivoliVredenburg en Luxor Live. Een aantal van deze concerten kunnen geen doorgang vinden en zal verplaatst worden naar een andere datum.

De show in Neushoorn is afgelast en het is op het moment van schrijven nog niet bekend wat er verder mee gaat gebeuren. De optredens in Patronaat en TivoliVredenburg worden verplaatst naar oktober.

Op 6 oktober staan ze in Utrecht op het podium, twee dagen later (8 oktober) kan je ze bewonderen in Haarlem. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, tevens is ook de kaartverkoop voor de nieuwe datum van start gegaan.

Kaarten voor beide shows kosten tussen de 33,85 en 36,80 euro (inclusief servicekosten).

Tussendoor is Mother's Finest ook nog te zien op het Ribs & Blues Festival te Raalte (19-21 mei) en op 20 mei in Luxor Live, dit concert is echter al uitverkocht.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Holland Zingt Hazes 2019 news

HOLLAND ZINGT HAZES OOK IN 2019 NAAR ZIGGO DOMEHolland Zingt Hazes 2018 is nog niet eens begonnen (morgen, 14 april is de...

rob Stenders

DE BONANZA CLUBTOUR MET ROB STENDERS EN CAROLINE... Rob Stenders en Caroline Brouwers draaien niet alleen op de radio alles...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.