Jenny Hval en Ariel Kalma op Rewire x Korzo

jenny hval
Jenny Hval en Ariel Kalma op Rewire x Korzo
Door Maximeisis op 12 april 2018 - 15:52 Het internationale muziek festival Rewire en het Haagse Korzo Theater kondigden vandaag de nieuwe editie aan van hun gezamenlijke concertserie Rewire x Korzo. Op vrijdag 25 mei zullen Jenny Hval en Ariel Kalma het podium van Korzo Theater, Den Haag betreden.

De avant-garde Jenny Hval is een Noorse singer-songwriter. De muziek van de multidisciplinaire artiest gaat over genderpoltiek en seksualiteit verwoven met literatuur en beeld- en performencekunst.

Ariel Kalma is al ruim veertig jaar een van de pioniers in het new age geluid. De Franse vermengt in zijn muziek traditionele instrumentatie met elektronische elementen, resulterend in minimalistische free jazz, progressieve rock en dromen meditaties.

Tickets voor Rewire x Korzo - Jenny Hval & Ariel Kalma op vrijdag 25 mei in Korzo theater, Den haag zijn verkrijgbaar via de link.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. BEN HOWARD, LEON...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Kayak news

NIEUWE TOUR VOOR NEDERLANDSE PROGBAND KAYAK Kayak start in oktober met een nieuwe tour. De Nederlandse progressieve...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.