Winnen: 2x2 kaarten voor Horisont en Dead Lord in Metropool

Dead Lord
Winnen: 2x2 kaarten voor Horisont en Dead Lord in Metropool
Door op Invloeden van Thin Lizzy, Bad Company, Uriah Heep en Judas Priest zijn duidelijk te horen in het geluid van deze twee Zweedse bands: Horisont en Dead Lord ademen de liefde voor het grote rockgeluid van weleer. Binnenkort zijn de bands te zien in Metropool in Hengelo.

Op 11 mei geven Horisont en Dead Lord daar een concert. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Horisont'.

Deze winactie loopt tot en met 18 april.

Ahoy Rotterdam

DATUM CONCERT BROEDERLIEFDE IN AHOY BEKEND GEMAAKTEerder werd bekend dat het optreden in Sparta Stadion Het Kasteel van...

Dotannieuws

CONCERTEN DOTAN IN PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE... Op woensdag 16 mei 2018 zal Dotan een concert geven in de Ancienne...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.