Hans Zimmer presenteert 'The World Of Hans Zimmer' in Rotterdam Ahoy

review: Hans Zimmer - 24/05 - Ahoy Hans Zimmer
Hans Zimmer presenteert 'The World Of Hans Zimmer' in Rotterdam Ahoy
Door Maximeisis op 09 april 2018 - 10:19 Op 13 november 2018 presenteert Hans Zimmer in 'The World Of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' zijn werk met een symfonisch orkest in Rotterdam Ahoy. Hans Zimmer produceerde de soundtrack voor meer dan 150 films waaronder voor The Lion King, The Dark Knight en The Pirates Of The Caribbean. Zelf zal Hans Zimmer niet optreden tijdens de tour, maar neemt hij de rol van muzikale regisseur en curator op zich. Lisa Gerrard zal de tour vergezellen als een speciale gast. Ze bereikte wereldwijde bekendheid met het nummer 'Now We Are Free' van Gladiator en werkt sindsdien regelmatig met Hans Zimmer.

Tickets voor Hans Zimmer op 13 november 2018 in Rotterdam Ahoy zijn verkrijgbaar via de link. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 48,40 euro.

Tickets voor Hans Zimmer gaan op 13 april 2018 om 10:00 uur in de voorverkoop. Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel hier een ticketreminder in en ontvang per mail een bericht wanneer de kaartverkoop is begonnen.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

PARADISO ONTVANGT THE FRATELLIS The Fratellis komen naar Nederland! Op zaterdag 6 oktober neemt de band...

Sabrina Starke new

CLUBTOUR NINA SIMONE BY SABRINA STARKE & JAZZ... Één van de grootste inspiratiebronnen van Sabrina Starke is Nina Simone....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.